dinsdag 17 april 2012

En dat is...Een jaar lang geblogd; 18 april 2011 ben ik met deze blog begonnen! En als ik heel eerlijk ben, ben ik daar supertrots op.

De naam is een beetje toevallig tot stand gekomen. Ik realiseerde me pas achteraf dat ik dan eigenlijk ook wel iedere dag over iets moois moest schrijven! Dat heb ik nu dus gedaan (en eigenlijk al 1 jaar en 1 dag, want het was schrikkeljaar...).

Ik kan er ook enorm van genieten om door mijn archiefje te bladeren: er is ook echt zoveel moois te zien. En dat hoeven helemaal geen grote dingen te zijn; schoonheid zit vooral ook in de kleine geluksmomentjes op een dag.

Ik ga zeker door met mijn blog, maar het zal meer een "bijna iedere dag iets moois"blog worden. Als je niets wil missen, volg me dan via twitter; ik plaats altijd een berichtje als er iets nieuws op mijn blog staat. Ook kun je me natuurlijk via email volgen, dan krijg je ook automatisch een berichtje met het laatste nieuws.

Nu na een jaar lang iedere dag bloggen, zou ik ook wel eens graag van jullie horen welke berichtjes jullie met het meeste plezier lezen. De kleine, maar bijzondere alledaagse dingetjes, kunst, interieur en vormgeving, architectuur, vakantieadresjes, feest etc.... Ik ben echt heel benieuwd!

Zelf heb ik het meeste plezier in de what's in the nameberichtjes (kijk maar bij het betreffende label). Ik houd enorm van spelen met taal en vind het helemaal leuk om het ook nog eens te verbeelden. Ook aan het maken van de kleurdagen deze zomer heb ik veel plezier beleefd. Nog steeds maak ik veel foto's van specifieke kleuren; ik kan ze vast nog wel een keer ergens voor gebruiken.

Oh, en voor diegenen die van lijstjes houden: mijn meest gelezen blog is over de tentoonstelling over Hundertwasser hier in Den Bosch (je kunt trouwens nog steeds gaan!), op nummer 2 de dag van de leidsters met de leuke geknutselde letters en op nummer 3 mijn allereerste blog: bloesem. De meeste lezers komen uit Nederland, gevolgd door de Verenigde Staten en Belgiƫ (opvallend hoog staat trouwens ook Rusland). En als ik zo af en toe eens tussendoor keek naar de landen waar ik gelezen wordt, kwam ik de meest exotische landen tegen. Heel bijzonder vind ik dat.Ik heb ook steeds meer lezers gekregen. Door mijn blog zijn er mensen op mijn pad gekomen die ik anders niet had ontmoet. Terugkijkend op dit jaar kan ik dan ook concluderen dat mijn blog zelf mij heel veel moois heeft gebracht!

Tot slot voor al mijn trouwe -bijna iedere dag- lezers: dank je wel dat jullie mij zo volgen. Ik hoop dat ik vaak een glimlach op jullie gezicht heb kunnen toveren of heb kunnen inspireren met een leuk idee.

Lieve groeten
Yvonne

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd Yvonne, Leuke berichten, trouw bijgehouden, met zorg geschreven en gefotografeerd. Respect. Ik blijf er bij dat deze stukjes eigenlijk in een mooi magazine horen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Von,

    Wat een prestatie! Ben een stille genieter van al dat moois! Het is een bijzonder dagboek geworden. Groeten uit Zeeland!

    BeantwoordenVerwijderen