woensdag 27 april 2011

andere tijden

Grmpf! Heb ik eindelijk een smartphone, blijkt de app van Maarten Baas het niet te doen op mijn toestel! Ik vind die erg grappig: het lijkt een digitale klok, maar niets is minder waar. Iemand veegt steeds een deel van de cijfers weg en kleurt een nieuw stukje in.

Overigens vind ik al de klokken uit zijn serie Real time erg bijzonder: wijzers -gevormd met spullen gevonden op het strand- die steeds een stukje verder worden geveegd; bewasemd glas waarachter iemand de wijzers wegpoetst en nieuwe tekent. Doordat het een hoge staande klok is, lijkt het net of er ook iemand echt in die klok staat. En dan dus die digitale klok die niet digitaal is. Het was leuk geweest als ik een echte Maarten Baas had gehad, maar helaas. Ik heb hem een mail gestuurd en kreeg snel antwoord. Het kan niet, te kostbaar om te ontwikkelen (verzonden vanaf zijn iphone). Tja, dan moet ik dus maar af en toe bij vrienden kijken!


1 opmerking:

  1. Dit is de eerste betaalde app die ik aanschafte. Dankzij jouw enthousiaste verhaal over deze klokken, al een paar maanden terug. Het is vooral een mooie en leuke app. Helaas niet te gebruiken als standaard-klok voor bv. achtergrond. Je moet de app nl. steeds aanzetten.
    Toch is het steeds genieten.

    BeantwoordenVerwijderen